Translate

17. октобар 2015.

Мати Макарија, април 2015.

Мати Макарија, игуманија манастира Соколица, ЖИВОТ И ВАСКРСЕЊЕ ЧОВЕКА, Бијељина

Нема коментара:

Постави коментар