Translate

07. април 2016.

Тропар Благовести/Призрен, Благовести, 2016.


извор: Apolitikia
Монаси манастира Високи Дечани
извор: Иван Цветковић, 2014.
фото: протосинђел Андреј Дечанац

Нема коментара:

Постави коментар