Translate

1. јул 2017.

Η Ντανιέλα Κις ζωγραφίζει τις εικόνες στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου της/DANIJELA KIS paints icons on the display of her mobile phone / Даниела Киш рисует иконы на дисплее мобильного телефона


   Η Ντανιέλα Κις (33) από τη Σουμποτίστα είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών και δασκάλα ζωγραφικής, η οποία αντί για καμβά ζωγραφικής χρησιμοποιεί την οθόνη του κινητού της, ζωγραφίζοντας πάνω σε αυτήν με την άκρη του αριστερού της αντίχειρα. 
   Με αυτήν τη μοναδική επαφή του φωτός, εκφράζει την αγάπη της πρός τον Θεό. Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκαν πολλές touchscreen  εικόνες οι οποίες παρουσιάστηκαν σε έκθεση για πρώτη φορά στο τέλος του περασμένου έτους.

http://www.subotica.com/vesti/otvorena-izlozba-ikona-autorke-danijele-stankic-kis-id24719.html
преузми везу:
http://vaznesenjeovcarbanja.blogspot.rs/2016/10/danijela-kis-paints-icons-on-display-of.html
   Το 2003 η Ντανιέλα διαγνώσθηκε με συστηματική φλεγμονή των αρτηριών και των περιφερειακών νεύρων εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να κινείται, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να δίνει μαρτυρία με τον ιδιαίτερο τρόπο της για την αξεπέραστη χαρά της ζωής και να ομορφαίνει τον κόσμο γύρω της από την κλίνη της, που έγινε ένα είδος καλλιτεχνικού εργαστηρίου.

http://www.prva.rs/zivot/zivotne-price/93854/danijela-kis-pomera-samo-prste-nekada-je-trcala-vajala.html

   Λόγω της σοβαρής της ασθένειας και της ακινησίας της, μόνο αποτελεσματικό φάρμακο για τους ανυπόφορους πόνους της αποδείχθηκε ακριβώς η δημιουργία αυτών των εικόνων, διότι την ώρα που ζωγραφίζει τα πρόσωπα του Κυρίου, της Παναγίας και των αγίων, η Ντανιέλα με θαυμαστό τρόπο, γνωστό μόνο στον Θεό, δεν αισθάνεται καθόλου πόνους. Αυτό, βεβαίως, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει εκατοντάδες εικόνες αυτού είδους. Ας βοηθήσουμε την Ντανιέλα στον αγώνα της εναντίον της αρρώστιας.
   Αν θέλετε να βοηθήσετε την Ντανιέλα και την οικογένειά της να συνεχίσει τον αγώνα της κατά της αρρώστιας, να την μνημονεύετε στις καθημερινές σας προσευχές και να χαίρεστε κάθε καινούργια μέρα μαζί της, διότι, σύμφωνα με τα λόγια της: «Η ζωή είναι ομορφότερη παρά ποτέ!»
Τις εικόνες μπορείτε να παραγγείλετε στο μέιλ: kiss.danijela@gmail.com
   Η τιμή των εικόνων είναι 20 ευρώ, οι διαστάσεις τους είναι А5 και А4. Οι εικόνες σε καμβά διατίθενται σε πλαίσιο ενώ υπάρχουν και εικόνες ζωγραφισμένες σε χαρτόνι (διατίθενται σε πλαίσιο με γυαλί), όπως φαίνεται στο παράρτημα.

   Кάλογος των εικόνων της Παναγίας

Κατάλογος των εικόνων του Χριστού

Κατάλογος των εικόνων των αγίων

Κατάλογος των εικόνων των αγίων

Κατάλογος των εικόνων των αγίων

Нема коментара:

Постави коментар