Translate

28. април 2018.

Стубови културе: Изложба "Дакле Ви сте тај Урош Предић"

КОСОВКА ДЕВОЈКА
Музеј града Београда
Кнез Лазар се одриче земаљског царства, 1900.
Народни музеј, Крушевац
ХЕРЦЕГОВАЧКИ БЕГУНЦИ, 1889.
Легат Михајла Пупина
Народни музеј, Београд
извор: www.riznicasrpska.net

Нема коментара:

Постави коментар