Translate

6. март 2018.

„Савремени човек пред Јеванђељем“. Подгорица, 4.3.2018.

   Ужички парох протојереј-ставрофор Милић Драговић одржао предавање у крипти Саборног храма у Подгорици
   4. марта 2018. године, са почетком у 19 часова, у организацији братства Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици и у склопу циклуса предавањâ у току Васкршњег поста, као и у склопу циклуса духовних вечери, у крипти Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици - одржано је предавање на тему „Савремени човек пред Јеванђељем“.
   Предавање је одржао протојереј-ставрофор Милић Драговић - парох Ужички и настојатељ старе цркве посвећене Светом апостолу и Јеванђелисту Марку.

Предавање преузми ОВДЕ
   У уводном слову, пред бројним аудиторијумом, дипл. правник, вероучитељ и новинар "Радио Светигора", Павле Божовић је свима сабранима пожелио добродошлицу и представио је и најавио протојереја-ставрофора Милића Драговића, захваливши му уједно и на доласку и на издвојеном времену.
   Након поздравног слова, отац Милић Драговић је узео реч и тиме је отпочело предавање.
   Отац Милић се на самом почетку својег обраћања посебно захвалио целом свештеном братству на позиву и свом верном сабраном народу на дивном дочеку и на великом присуству овде у Подгорици.
   Крипта Саборног храма је и овога пута била пуна слушалаца, који су са посебном пажњом пратили ово замимљиво и креативно излагање - предавање протојереја-ставрофора Милића Драговића.

   Борис Мусић
   извор: www.hramvaskrsenja.me

Нема коментара:

Постави коментар