Translate

15. септембар 2018.

НА ДАНАШЊИ ДАН: Пробој Солунског фронта (Српска историјска читанка)

Ој Мораво, марш
На данашњи дан пре сто година почео је пробој Солунског фронта.

Нема коментара:

Постави коментар