Translate

15. фебруар 2017.

Песочная анимация "Наша вера православна" (Ксения Симонова) - Sand art "Believe" by Simonova

..."Први пут се сусрела са нашом културом у најранијем детињству, кад је кришом од родитеља гледала филм Емира Кустурице 'Аризона дрим', а први пут је овамо допутовала крајем октобра 2016. са групом земљака.
-Посетили смо Београд, Нови Сад, Тршић, Златибор, Чачак, Овчар Бању, многе цркве и манастире...
...Заувек сам се заљубила у вашу земљу, у њене градове, манастире и људе који су, упркос свим недаћама и страхотама, сачували свој идентитет, своју традицију и веру отаца, љубав према животу и способност да се радују и певају...
...Поред осталог, прошлог новембра на 'Јутјубу' поставља клип о оцу Ђорђу Куницину, где је музичка подлога песма владике Николаја Велимировића 'Вера вечна, вера стара', на српском и руском језику. Каже да је велики поштовалац и познавалац рада нашег светитеља.
И нада се да ће њена пешчана прича 'Живела Србија' донети нашој земљи још много, много пријатеља широм планете.

 извор: Политика-Магазин, 12.2.2017.

Песочная анимация на сербскую песню создана Ксенией Симоновой в день юбилея протоиерея Георгия Куницина, настоятеля храма Пророка Божия Илии в Евпатории.
Ксения Симонова: "Дорогой отец Георгий! Я Вас знаю и люблю с 10 лет, и Вы с Матушкой Елена Куницина для меня как вторые родители... Надо было как-то выразить свою любовь, а я умею это делать песком. Всего он, конечно, не передал. Спаси Вас Господи за Ваши труды, любовь и терпение, которых у Вас каким-то чудесным образом хватает на нас всех, за Ваше всегда доброе и благодушное настроение, за удивительное и такое уместное чувство юмора. За доброту к нашим детям. С юбилеем Вас, дорогой, Батюшка, ну и - конечно - многая лета!"
This sand animation video was created by sand artist Kseniya Simonova as a present for priest Father George (evpatoriya) who she deeply loves and respects, specially for his anniversary. She was inspired by her recent trip to Serbia, thats why used a Serbian song as a background for her video.
повезана објава

Нема коментара:

Постави коментар