Translate

18. октобар 2016.

ИЗАБРАНА ДЕЛА РУСКОГ СВЕШТЕНИКА И МИСИОНАРА ОЦА АНДРЕЈА ТКАЧОВА

   Београд, 16. октобар 2016
 
   У издању издавачке куће "Бернар" на овогодишњем Београдском сајму књига појавиће се изабрана дела познатог руског свештеника и мисионара, оца Андреја Ткачова.
    У пет тематски потпуно одвојених књига читаоци ће моћи да открију одговоре на многа питања савременог човека - хришћанина из угла протојереја Ткачова. Од Старог Завета до Евроунијаћења централно место у његовом делу припада свакако и несумњиво Васкрслом Христу, што јако уверљиво и аутентично преноси и на своје читаоце, па се зато не треба чудити што је не само у Русији већ и широм православног света отац Андреј један од најприсутнијих савремених аутора. Његови текстови о Богу, човеку и свету, стварно су освежење у мору научне и често живота лишене литературе. Оно што се чује у буци обичног дана, како каже отац Андреј, је тако искрено пренео на нас да ћете несвесно од радости или туге пролити сузе. Трн у оку либералима, мелем за душу сваком истинском човекољупцу.
   Његове књиге можете пронаћи на штанду издавачке куће Бернар, познате по афирмисању дела хришћанске књижевности у Хали 1 београдског сајма, затим на штандовима Православља, односно СПЦ и Манастира Хиландара.
   Приређивач изабраних дела оца Андреја је јеромонах Игњатије Шестаков, сабрат Сретењског манастира, уредник Никола Дробњаковић, преводилац Марина Тодић, рецензент протонамесник Радош Младеновић, а за дизајн је био задужен ђакон Милорад Милосављевић. Све књиге су штампане на еколошком, рециклираном папиру и повезане тврдим повезом.
   Читајте оца Андреја, и заиста ћете осетити присуство Бога Живога.
   А онима који желе више, обавештење да је ово само прво коло његових изабраних дела, и да отац Андреј свакодневно пише. Пратите га на нашој интернет презентацији.

   Агениција за издаваштво Бернар
   извор: www.pravoslavie.ru

Нема коментара:

Постави коментар