Translate

20. мај 2020.

Не дамо светиње – подршка из преко 30 земаља (ВИДЕО)

   Изузетан видео-материјал обједињен у споту "Не дамо светиње – подршка из преко 30 земаља света", који је иницирао српски теолог Kрсто Станишић, а реализовала екипа младих људи на челу са Георгином Станишић, привукао је огромну пажњу на порталу Ју-тјуб. Kако је дошло до снимања и реализације овог веома захтевног подухвата и какав је одзив, за Радио Слово љубве АЕМ говори Kрсто Станишић који се тренутно налази на докторским студијама теологије у Немачкој, као и проф. Георгина Станишић која је свој допринос дала монтажом видео записа који, како нам каже, и даље пристижу.
   Kрсто сведочи да подршка долази од многих људи широм света без обзира на њихову етничку и верску припадност: "То су добри људи и све их обједињује дивљење према Литијама и народу у Црној Гори. Постоји много више него 30 земаља из којих се људи интересују за дешавања у Црној Гори. Људи су препознали идеју Литија. Дубина Литија је глобална идеја. Порука - Не дамо светиње - глобална је порука. У Црној Гори се одигравају Библијске сцене. Литије су нешто заиста - светско. То је нешто што Црна Гора има да понуди не само Европи него читавом човечанству!". Проф. Георгина Станишић је свој допринос дала монтажом видео записа. Обоје позивају наш народ у свету, али и њихове пријатеље, комшије, познанике, да упуте подршку и пошаљу своје видео записе на мејл адресу: georgina.s.93@gmail.com.
   Kратак део разговора је у наставку, а опширнији разговор са ауторима јединственог видео-спота, који можете да погледате испод, емитовали смо у "Српском мосту" 21. маја, на следећем
линку: www.slovoljubve.com
mitropolija.com

Нема коментара:

Постави коментар