Translate

12. август 2016.

ПУТНИЦИ И ДУХОВНИЦИ

ОВЧАРСКИ МОНАХ
Изложба скулптура Велимира Каравелића,  "ПУТНИЦИ И ДУХОВНИЦИ"
Гуча, 11-14.8.2016.
ИСКУШЕНИК

Нема коментара:

Постави коментар