Translate

29. мај 2015.

Манастир Високи Дечани


ПОЈАЊЕ ДЕЧАНСКИХ МОНАХА


              
                   

СТУДЕНТИ АРХИТЕКТУРЕ, 28. МАЈ 2015.
фото: Манастир Високи Дечани

Нема коментара:

Постави коментар